YH-utbildningar
Chas Upskill

YH-utbildningar

Chas Upskill

Aktuellt

Aktuellt

Skapa nya möjligheter inom IT med din gamla karriär.

Samarbeten

LIA

Aktuellt

Något många som söker till oss undrar över är, kan jag verkligen gå denna utbildning trots att jag bara jobbat med det här innan? Kan jag verkligen ta med mig mina erfarenheter från mitt tidigare yrke in i den nya karriären och in i studierna? Och det självklara svaret är ja, såklart! Sanningen är att de flesta som börjar studera hos oss har en helt annan bakgrund inom något helt annat yrke än inom IT. 

Ett Partnerskap för Gemenskap och Tillväxt

Samarbeten

Extended

Aktuellt

Vi har träffat Agnes Ådell på Oh My för att fördjupa oss i vad The Icebreaker Experience har tillfört Oh My. Oh My är en reklam- och kommunikationsbyrå som grundades 2011 och har sedan dess vuxit till över hundra medarbetare fördelade på sex kontor runt om i Sverige och ett i Oslo. Med en vision att bli Sveriges schysstaste arbetsplats fokuserar de på att främja välmående och gemenskap i allt de gör. Agnes är Team Lead och Flight Controller på Piteåkontoret, vilket innebär att Agnes har ett fågelperspektiv där hon hanterar prioriteringar, prognoser och ser till så att verksamheten flyter på utan större hinder.

Ett karriärbyte med Chas Extended Academy

Extended

Aktuellt

En sommardag mellan jobb satt Viktor och pratade med några vänner. “Tänk om man kunde bygga appar, vad skulle ni gjort då?” En fråga som nog har slagit oss alla någon gång. För de flesta av oss stannar drömmen vid en tanke men inte för Viktor, han kunde inte låta sin idé gå till spillo! Sagt blev gjort och Viktor började under sommaren utforska sin apputvecklaridé. Den började med en gymnasiekurs i programmering. Kanske inte den mest avancerade kursen, men det spelade inte så stor roll. Viktor hade tagit sina första steg mot en dröm. Han skulle bli apputvecklare!

Ett karriärbyte med Chas Extended Academy

Aktuellt

Extended

Vi har träffat Jerry, som är ett levande bevis på att det aldrig är för sent eller svårt att följa sina drömmar. Med en bakgrund som målare, flera år som volontärarbetare i Tanzania, 2 barn och en längtan att lämna byggbranschen, hittade Jerry Chas Extended Academy. Det var egentligen en slump att det blev just Chas Extended Academy, men idag är Jerry glad att det inte blev någon annan YH-utbildning. Balansen mellan eget arbete, att kunna planera den värdefulla tiden med familjen, i kombination med att träffa klassen och utvecklas tillsammans i The Boiler Room Experience - det är oslagbart jämfört med andra upplägg.

Chas Challenge x Sandra

Chas Challenge

Aktuellt

I tisdags sparkade vi igång Chas Challenge 2024! Det här spännande projektet har snabbt blivit hjärtat i våra IT-utbildningar, tack vare det fantastiska engagemanget från våra lärare. Sandra Larsson, en av våra stjärnlärare inom kodning och spelutveckling, har varit en av nyckelpersonerna bakom detta. Med en bakgrund som civilingenjör och flera år inom IT, har Sandra, nu i sin nästan tvååriga tid här, använt sin passion och kunskap för att inspirera och leda vägen framåt. Hennes dedikation till utbildning och hennes nyfikenhet på att alltid lära sig nya programmeringsspråk är precis den energi som driver Chas Challenge.

Open Boiler Room for a day!

Öppet hus

Har du sökt till en av våra extended utbildningar och är nyfiken på hur det fungerar när man sitter i team på olika orter? Eller är du bara lite nyfiken på vad allt det här med extended innebär? Då ska du kika in detta!! 

Öppet hus på Chas Academy Stockholm 2024

Öppet hus

Välkommen att träffa oss på Chas Academy på öppet hus den 18 april i Stockholm. 

10 tips inför LIA söket

LIA

Studerande

Aktuellt

Program

Fullstack

När man påbörjar sin resa med en yrkeshögskoleutbildning dyker det upp en hel del funderingar. Toppen på listan? Jo, LIA (praktik) såklart. Frågor som "Kommer jag att få någon LIA?", "Hur får jag tag på en?", och "Tänk om jag blir utan?" är vanliga. Och ja, LIA är ju hjärtat i yrkeshögskolan! Det är där man får chansen att omsätta teori till praktik och visa vad man går för.

Chas Talk med Lotta Saxe

Chas Talks

LIA

Aktuellt

I vår senaste Chas Talk fick vi privilegiet att utforska karriärresan och de insikter som Lotta Saxe, byråchef på Knack Konsulter & Rekrytering, har samlat på sig genom över två decennier inom kommunikation och digital marknadsföring. Med en bakgrund som sträcker sig från historia och arkeologi till framträdande roller inom marknadsföring, delar Lotta med sig av sin unika väg till framgång.

Nytt år nya mässor!

Aktuellt

Antagning

Utbildningar 2024

Nytt år = nya mässor där ni som är intresserade av att träffa oss får en chans att göra det. I år kommer vi att medverka på Nolia Karriär i Sundsvall och Skellefteå. 

Ett kliv framåt för IT-utbildningar över hela Sverige

Aktuellt

Utbildningar 2024

Antagning

Från och med hösten 2024, kommer vi att erbjuda tre olika utbildningar, från Malmö i söder till Luleå i norr, för att möta IT-sektorns växande behov på en nationell nivå. Vi är enormt glada och stolta över denna utveckling!

CHAS TALK MED TOR RAUDEN KÄLLSTIGEN

Chas Talks

Aktuellt

I årets sista Chas Talk möter vi Tor Rauden Källstigen, en tech-visionär med en karriär som sträcker sig från ungdomliga projekt till ledande AI-startups. Vi passade såklart på att intervjuva honom för att kunna dela med oss av hans fantastika resa.

Från tristess till drömyrket

Aktuellt

Det finns många som går runt och funderar på hur livet hade sett ut om de hade valt en annan väg. När livet blir slentrianmässigt och ekorrhjulet snurrar på, så dyker frågan upp i huvudet: Vad hade hänt om jag hade följt den där drömmen istället? 

Chas Talk med Jared Fossey

Chas Talks

Aktuellt

Jared's career is a journey driven by relentless curiosity. He's explored various design roles across multiple countries, currently serving as a UX Lead for Swedbank's Communication Solutions team. His passion lies in integrating AI into finance, emphasizing human-centered design and the importance of continuous learning and documentation to demonstrate value in the ever-evolving design landscape.

Chas Talks med Jady Di Giorgio

Chas Talks

Aktuellt

Från att ha jobba med värderingsdrivna startups inom femtech till att vara konsult för globala företag, visar bredden av Jadys erfarenhet i den digitala innovationsfronten.

Chas Talk med Jesper Åström

Chas Talks

Idag satte vi igång med våra Chas Talks och ingen annan Jesper Åström fick äran att vara först ut. Vi passade på att ställa honom några frågor innan det satte igång och vi fick riktigt intressanta svar! 

5 snabba om Chas Extended Academy! 

Extended

Aktuellt

Program

I september i år startade vi upp de första extended programmen, ett koncept som vi byggt upp för att vi tror på flexibelt och dynamiskt lärande där man får sammarbeta i team oavsett vilken stad man bor i. Därför vill vi nu passa på att lyfta våra Extended program genom att lyfta dessa med 5 snabba om extended.

7 saker jag önskar jag visste innan jag började plugga

Antagning

Studerande

Aktuellt

Ibland ser man tillbaka på något och tänker: “Tänk om jag hade vetat det där innan, vad skönt det hade varit”. Och vi vet, det är ibland klurigt med nya saker. Därför har vi frågat Emanuel Popa, en av våra studerande, för att få reda på just det - vad hade han velat veta innan han började sin utbildning på Chas Academy. Med snart två utbildningar i bagaget kan Emanuel ge många bra tips för att du skall känna dig så förberedd och peppad inför din utbildning som möjligt.

IT branschens hemliga Rockstars

Aktuellt

Program

DevOps

Sommaren väntar runt hörnet och vi börjar förbereda oss för antagningsbesked, examensfirande och inte minst sommarvärmen. Två personer som har extra mycket att se fram emot är Kjell och Ludvig. De studerar just nu sitt sista år på DevOps Engineers programmet och har bara några veckor kvar tills de är färdigexaminerade DevOps Engineers. 

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA HEMSIDA!

Aktuellt

Idag lanserar vi vår nya hemsida som vi har planerat, designat och byggt i nästan ett helt år. Vi har ett nytt utseende som gör det lättare att hitta den information som du är ute efter och som gör upplevelsen mycket bättre. 

Åter igen har vi slagit rekord!

Antagning

Aktuellt

Denna vår har vi haft rekordmånga sökande till våra utbildningar och även haft riktigt bra resultat hos de som gjort våra antagningstester. Vi är väldigt glada och stolta över de program vi har och är otroligt glada att det är så många som väljer att söka till oss. 

DAGEN VI ALLA LÄNGTAT EFTER ÄR HÄR!

Aktuellt

Antagning

Vi är en månad in på det nya året och vi på Chas Academy har redan varit med om mer än vad vi någonsin kunnat drömma om. Året startade med det underbara beskedet att vi fick två nya utbildningar som sträcker sig över hela Sverige vilket betyder att Chas Academy nu är rikstäckande. Strax efter det flyttade vi in i våra nya lokaler på Arenavägen 61 och wow vilken känsla och vilken utsikt vi har nu.

CHAS ACADEMY 💙 SVERIGE = SVERIGES BÄSTA IT-UTBILDNING

Program

Aktuellt

I flera års tid nu har Chas Academy vuxit så det knackar i Stockholm. Idag har vi ett ytterligare glädjande besked, från och med hösten 2023 kommer ni även att hitta våra utbildningar från Luleå i norr till Malmö i söder!

Footer background
Vill du jobba inom världens bästa bransch?

Hem

YH-Program

Om oss

Så ansöker du

Kontakt

Aktuellt

Integritetspolicy

Jobba hos oss

Kontakta oss:

Mail

info@chasacademy.se

Adress

Arenavägen 61

121 77 Johanneshov

FÖLJ OSS

Logo for FacebookLogo for InstagramLogo for Youtube

UPPHOVSRÄTT © 2023 CHAS ACADEMY | ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA | CHAS ACADEMY AV CHAS | ORG.NR: 556817-8155