YH-program

YH-program

Aktuellt

Aktuellt

5 snabba om Chas Extended Academy! 

Extended

Aktuellt

Program

I september i år startade vi upp de första extended programmen, ett koncept som vi byggt upp för att vi tror på flexibelt och dynamiskt lärande där man får sammarbeta i team oavsett vilken stad man bor i. Därför vill vi nu passa på att lyfta våra Extended program genom att lyfta dessa med 5 snabba om extended.

7 saker jag önskar jag visste innan jag började plugga

Antagning

Studerande

Aktuellt

Ibland ser man tillbaka på något och tänker: “Tänk om jag hade vetat det där innan, vad skönt det hade varit”. Och vi vet, det är ibland klurigt med nya saker. Därför har vi frågat Emanuel Popa, en av våra studerande, för att få reda på just det - vad hade han velat veta innan han började sin utbildning på Chas Academy. Med snart två utbildningar i bagaget kan Emanuel ge många bra tips för att du skall känna dig så förberedd och peppad inför din utbildning som möjligt.

IT branschens hemliga Rockstars

Aktuellt

Program

DevOps

Sommaren väntar runt hörnet och vi börjar förbereda oss för antagningsbesked, examensfirande och inte minst sommarvärmen. Två personer som har extra mycket att se fram emot är Kjell och Ludvig. De studerar just nu sitt sista år på DevOps Engineers programmet och har bara några veckor kvar tills de är färdigexaminerade DevOps Engineers. 

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA HEMSIDA!

Aktuellt

Idag lanserar vi vår nya hemsida som vi har planerat, designat och byggt i nästan ett helt år. Vi har ett nytt utseende som gör det lättare att hitta den information som du är ute efter och som gör upplevelsen mycket bättre. 

Åter igen har vi slagit rekord!

Antagning

Aktuellt

Denna vår har vi haft rekordmånga sökande till våra utbildningar och även haft riktigt bra resultat hos de som gjort våra antagningstester. Vi är väldigt glada och stolta över de program vi har och är otroligt glada att det är så många som väljer att söka till oss. 

DAGEN VI ALLA LÄNGTAT EFTER ÄR HÄR!

Aktuellt

Antagning

Vi är en månad in på det nya året och vi på Chas Academy har redan varit med om mer än vad vi någonsin kunnat drömma om. Året startade med det underbara beskedet att vi fick två nya utbildningar som sträcker sig över hela Sverige vilket betyder att Chas Academy nu är rikstäckande. Strax efter det flyttade vi in i våra nya lokaler på Arenavägen 61 och wow vilken känsla och vilken utsikt vi har nu.

CHAS ACADEMY 💙 SVERIGE = SVERIGES BÄSTA IT-UTBILDNING

Program

Aktuellt

I flera års tid nu har Chas Academy vuxit så det knackar i Stockholm. Idag har vi ett ytterligare glädjande besked, från och med hösten 2023 kommer ni även att hitta våra utbildningar från Luleå i norr till Malmö i söder!

Footer background
Vill du jobba inom världens bästa bransch?

Hem

YH-Program

Om oss

Så ansöker du

Kontakt

Aktuellt

Integritetspolicy

Jobba hos oss

Kontakta oss:

Mail

info@chasacademy.se

Adress

Arenavägen 61

121 77 Johanneshov

FÖLJ OSS

Logo for FacebookLogo for InstagramLogo for Youtube

UPPHOVSRÄTT © 2023 CHAS ACADEMY | ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA | CHAS ACADEMY AV CHAS | ORG.NR: 556817-8155