YH-utbildningar
Chas Upskill

YH-utbildningar

Chas Upskill

Jobba hos oss

Chas Academy är den moderna IT-utbildaren som passionerat skapar framtidens experter som arbetsmarknaden skriker efter!

Vad vi erbjuder på Chas Academy

För oss handlar det inte bara om att gå en utbildning- det handlar om att forma sin egen framtid och driva sin egen inlärning. Vi lägger fokus på praktiska uppdrag i arbetslivet snarare än skolprojekt, och vi samarbetar nära med företag för att säkerställa att våra kursupplägg är relevanta för dagens och morgondagens behov. Kvalitet och samarbete ligger i hjärtat av allt vi gör. Vi har en hög takhöjd där idéer och initiativ uppmuntras och vi ligger alltid i framkant för framtidens undervisning.

Delar du vår passion för att utveckla framtidens IT-experter och tror på att göra saker annorlunda? Då är du välkommen att utforska möjligheterna hos oss på Chas Academy!

Arbetsplatsen 

Chas Academy är en ledande yrkeshögskola inom IT-specialisering, och en integrerad del av IT-konsultbolaget Chas Visual Management. Vår mission är att utrusta våra studenter med toppkunskaper som hjälper dem att hitta sitt drömjobb i IT-branschen. Vi är i en spännande expansionsfas, och med 700 studenter och nio olika utbildningsinriktningar är vi fortfarande på frammarsch. Vi är verksamma inom områden som mjukvaruutveckling, webbutveckling och design.

Är du intresserad av att jobba med oss? 

På Chas Academy är alla medarbetare lika viktiga! Vi är ett sammansvetsat och drivet team som har lätt för att ta initiativ och ansvar, samtidigt som vi är prestigelösa och trivs med att jobba ihop. Vi har kul på jobbet, bollar idéer och stöttar varandra. Vi är fokuserade och utvecklingsinriktade samtidigt som vi ser till att hinna med annat på fritiden.

Om du tror att det är en miljö som funkar för dig ska du kolla in våra lediga tjänster!!

Var med och forma IT-branschens framtida talanger!

Lediga tjänster

Här hittar du alla våra lediga tjänster.

Chas Academy söker utbildare inom programmering!

Vill du vara en del av en skola som inte bara formar framtidens IT-talanger, utan verkligen förändrar deras liv? Hos oss är det vår mission att ge våra studerande exceptionella kunskaper som hjälper dem att nå sina mål inom Sveriges IT-sektor.

Inga lediga tjänster just nu?

Spontanansökan

Ingen fara! Även om vi för tillfället inte har några öppna positioner, är vi alltid intresserade av att höra från talangfulla och passionerade individer som är intresserade av att arbeta med oss. Ditt intresse och din kompetens kan vara precis vad vi behöver i framtiden.

Skicka in din spontanansökan till hello@chasacademy.se

Footer background
Vill du jobba inom världens bästa bransch?

Hem

YH-Program

Om oss

Så ansöker du

Kontakt

Aktuellt

Integritetspolicy

Jobba hos oss

Kontakta oss:

Mail

info@chasacademy.se

Adress

Arenavägen 61

121 77 Johanneshov

FÖLJ OSS

Logo for FacebookLogo for InstagramLogo for Youtube

UPPHOVSRÄTT © 2023 CHAS ACADEMY | ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA | CHAS ACADEMY AV CHAS | ORG.NR: 556817-8155