YH-utbildningar
Chas Upskill

YH-utbildningar

Chas Upskill

5 snabba om Chas Extended Academy

I september i år startade vi upp de första extendedprogrammen, ett koncept som vi byggt upp för att vi tror på flexibelt och dynamiskt lärande där man får sammarbeta i team oavsett vilken stad man bor i. Därför vill vi nu passa på att lyfta våra extendedprogram genom att lyfta dessa med 5 snabba om extended. 👇

En klass är fördelad i team över åtta svenska städer, från Luleå i norr till Malmö i söder.
Som studerande på ett Chas Extended Academy-program tillhör du en klass med deltagare från flera städer i Sverige. Du träffar ditt lokala team i fysiska möten på regelbunden basis. Tillsammans får ni ta er an verklighetsnära uppdrag, teoretiska uppgifter och utmanande projekt under utbildningens gång. Ditt team kommer även samarbeta med andra team i klassen som sitter i andra städer. Detta upplägg kallas för att jobba i distribuerade team och är praxis i det verkliga arbetslivet för en programmerare. Tanken är alltså att du inte bara ska lära dig kodning hos oss, utan att du också ska få träna på verkliga arbetssätt i branschen du snart är en del av!

Extendedprogrammen kombinerar fördelarna av att vara en på plats utbildning och att vara live streamad undervisning.
Vi tror på dynamiskt lärande! Kunskap skapas mellan människor och därför har vi byggt upp konceptet Extended. Extended innebär flexibilitet genom live streamad undervisning samtidigt som du kan känna trygghet av att ha ett lokalt team i ryggen som du träffar fysiskt. Det ger möjligheten att utveckla sitt lärande i team. Vi har flyttat vårt utbildningskoncept som vi har i Stockholm ut i hela landet så att du oavsett om du bor i Luleå eller Malmö får de bästa möjligheterna till utbildning. Extended studerande jobbar i ett starkt team och lär sig tillsammans.

Programmen klassas som på plats utbildningar, även om teamen är fördelade över hela Sverige.
Som vi nämnde innan så har extendedprogrammen friheten av att vara live streamad undervisning men är inte distansutbildningar. På yrkeshögskolan.se så klassas faktiskt dessa program som på plats program då teamen regelbundet träffas fysiskt. Vi genomför helt enkelt utbildningen på ett lite mer modernt sätt och något som är mer med i tiden.

Kreativiteten får flöda i skarp läge, välkomna till Boiler Room! 
Varannan fredag är det schemalagt så våra studerande får träffa sin studiegrupp i något som vi kallar för Boiler Room. Boiler Room är inte någon lektion eller teorigenomgång. Här ska teamen få utvecklas tillsammans och utmanas av realistiska uppdrag de får i “skarpt läge” av sin lärare på ett verklighetsförankrat och bransch nära sätt.

Vi har ett samarbete med Strawberry hotel! 
För att alla extended team ska ha samma förutsättningar att ses i en kreativ och proffsig miljö har vi startat ett djupgående samarbete med Strawberry hotel. Här träffas teamen varannan fredag i ett högteknologiskt konferensrum, AKA: Boiler Room.

Läs mer om programmen här!

Extended

Aktuellt

Program

2023-09-15 — Sofia Jönsson

Footer background
Vill du jobba inom världens bästa bransch?

Hem

YH-Program

Om oss

Så ansöker du

Kontakt

Aktuellt

Integritetspolicy

Jobba hos oss

Kontakta oss:

Mail

info@chasacademy.se

Adress

Arenavägen 61

121 77 Johanneshov

FÖLJ OSS

Logo for FacebookLogo for InstagramLogo for Youtube

UPPHOVSRÄTT © 2023 CHAS ACADEMY | ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA | CHAS ACADEMY AV CHAS | ORG.NR: 556817-8155