YH-utbildningar

YH-utbildningar

DAGEN VI ALLA LÄNGTAT EFTER ÄR HÄR!

Vi är en månad in på det nya året och vi på Chas Academy har redan varit med om mer än vad vi någonsin kunnat drömma om. Året startade med det underbara beskedet att vi fick två nya utbildningar som sträcker sig över hela Sverige vilket betyder att Chas Academy nu är rikstäckande. Strax efter det flyttade vi in i våra nya lokaler på Arenavägen 61 och wow vilken känsla och vilken utsikt vi har nu. Vilken känsla att sitta längst upp i Globen shopping, se ut över hela slakthusområdet och Stockholm samtidigt som man vet att här inne utbildar vi just nu framtidens skarpaste och vassaste utvecklare och UX-designers.

Och inte nog med det för idag är dagen som vi alla, inte minst jag, längtat efter ända sedan vi hade uppropen för våra nya klasser 2022. Antagningen för HT-23 är öppen!! Det är lika kul och spännande varje år när vi öppnar upp för ansökan och börjar se alla er som tar det stora steget att söka drömutbildningen. Det som gör årets antagning ännu mer spännande och rolig det är att vi från och med i år finns för er som vill utbilda sig inom programmering, systemutveckling eller UX/UI i hela Sverige och inte bara i Stockholm.

Så om du vill ta steget eller vet någon som borde ta steget att söka till en av våra utbildningar, tveka inte! Tveka inte heller att ta kontakt med oss om du vill ha hjälp att hitta den utbildningen som är för dig eller om du bara behöver stöd i din ansökan. Vi finns här för dig från det att tanken på utbildning börjar gro i ditt huvud till det att du tar examen.

Jag hoppas att vi syns i höst 😀

// Sofia, antagningsansvarig här på Chas Academy.

Aktuellt

Antagning

2023-02-07 — Sofia Jönsson

Footer background
Vill du jobba inom världens bästa bransch?

Hem

YH-Program

Om oss

Så ansöker du

Kontakt

Aktuellt

Integritetspolicy

Jobba hos oss

Kontakta oss:

Mail

info@chasacademy.se

Adress

Arenavägen 61

121 77 Johanneshov

FÖLJ OSS

Logo for FacebookLogo for InstagramLogo for Youtube

UPPHOVSRÄTT © 2023 CHAS ACADEMY | ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA | CHAS ACADEMY AV CHAS | ORG.NR: 556817-8155