YH-utbildningar
Chas Upskill

YH-utbildningar

Chas Upskill

Ett kliv framåt för IT-utbildningar över hela Sverige

Vi fortsätter växa

Ett kliv framåt för IT-utbildningar över hela Sverige

På Chas Academy är vi engagerade i att ständigt förse IT-sektorn med den kvalificerade kompetens som krävs för att överbrygga befintliga kompetensgap. Under föregående år utvidgade vi våra utbildningsprogram från att endast vara tillgängliga i Stockholm till att inkludera två nya rikstäckande utbildningar. I år tar vi ett ännu större steg framåt. Från och med hösten 2024, kommer vi att erbjuda tre olika utbildningar, från Malmö i söder till Luleå i norr, för att möta IT-sektorns växande behov på en nationell nivå. Vi är enormt glada och stolta över denna utveckling!

Från den 15 februari kan du ansöka till vår uppskattade Frontend-utbildning, som nu inte bara är tillgänglig i Stockholm, utan också i Malmö, Sundsvall, Umeå och Skellefteå med start hösten 2024. Vi fortsätter även att erbjuda utbildningar inom Fullstackutvecklare JavaScript och Systemutvecklare över hela Sverige, samt ett omfattande utbud av program i Stockholm.

Vårt mål är att kontinuerligt anpassa våra utbildningar för att motsvara IT-sektorns efterfrågan på kvalificerad kompetens, samtidigt som vi bygger broar mellan branschens företag och framtida yrkesverksamma.

Ansökningar för höstterminen 2024 öppnar den 15 februari och stänger den 6 maj. Vi ser fram emot årets antagning och att få in fler kompetenshungriga studerande vars resa in i världens bästa bransch vi får vara en del av.

Aktuellt

Utbildningar 2024

Antagning

2024-01-15 — Sofia Jönsson

Footer background
Vill du jobba inom världens bästa bransch?

Hem

YH-Program

Om oss

Så ansöker du

Kontakt

Aktuellt

Integritetspolicy

Jobba hos oss

Kontakta oss:

Mail

info@chasacademy.se

Adress

Arenavägen 61

121 77 Johanneshov

FÖLJ OSS

Logo for FacebookLogo for InstagramLogo for Youtube

UPPHOVSRÄTT © 2023 CHAS ACADEMY | ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA | CHAS ACADEMY AV CHAS | ORG.NR: 556817-8155