YH-utbildningar

YH-utbildningar

Samarbeta med oss

Samarbeta med oss för att skapa dina framtida talanger. Var med och påverka vad våra studerande ska lära sig, för att effektivisera er rekrytering och skapa era nya talanger och framgång!

Våra samarbeten

Sedan 2017 har Chas Academy erbjudit yrkeshögskoleutbildningar, med målet att minska kompetensbristen inom IT-sektorn. Grundade av IT-företaget Chas Visual Management, har vi alltid haft ett starkt IT-fokus. Våren 2024 kommer 250 studerande att examineras från våra program, varav de flesta kommer få anställning hos framstående företag och organisationer. Vår framgång bygger på att vi utbildar skickliga talanger med relevanta kunskaper, något som uppnås genom kontinuerlig och nära dialog med branschen för att säkerställa att våra utbildningar alltid är aktuella och eftertraktade på arbetsmarknaden.

Som en yrkeshögskola, är vårt fokus på företagens behov. Alla våra program är utvecklade i samarbete med branschen för att garantera relevans och marknadsmässighet. Branschföretagen spelar en aktiv roll i att forma våra utbildningar för att säkerställa att våra studerande är väl förberedda för arbetsmarknaden. Våra kursplaner uppdateras ständigt efter arbetsmarknadens behov, en process som bidrar till våra studerandes eftertraktade position på arbetsmarknaden. Genom partnerskap med företag bidrar vi till att skapa framtidens talanger inom IT och webbdesign.

Ett samarbete för er nästa talang

Letar ni efter specifik kompetens eller önskar en snabb och effektiv rekryteringsprocess? Genom att samarbeta med oss, får ni möjligheten att inte bara påverka utformningen av våra utbildningar från början, utan även att utveckla de befintliga programmen. Dessutom erbjuder vi en smidig väg för att rekrytera toppstudenter direkt efter deras examen. Samarbetet med oss innebär en unik chans att skräddarsy utbildningar som möter just era behov, samt att enkelt knyta an till kvalificerade, nyexaminerade talanger.

Vad saknar ni för kompetens?

Alla våra utbildningar är skräddarsydda för att möta techbranschens behov. Vi lyssnar uppmärksamt på era kompetenskrav och anpassar våra utbildningar därefter. Genom kontinuerlig uppdatering av kursinnehållet säkerställer vi att våra studerande är utrustade med de senaste och mest relevanta färdigheterna från dag ett. Berätta gärna för oss vilka kompetenser just ert företag saknar!

Ta emot en praktikant 

Under år två av utbildning ingår kursen Lärande i arbete (LIA/praktik) som pågår under en 6 månaders period. Vid denna tidpunkt har de studerande redan en solid teoretisk grund. LIA-perioden fungerar som en möjlighet för arbetsgivare att prova, forma och utveckla praktikanterna så att de passar era specifika kompetensbehov. Det är en idealisk chans att tidigt knyta an till framtidens talanger. Att rekrytera kan vara kostsamt, felrekryteringar likaså. LIA är ett enkelt och effektivt sätt för företag att rekrytera!

Var med och skapa utbildningens inriktning 

IT-sektorn utvecklas snabbt. Våra yrkeshögskoleutbildningar är anpassningsbara och revideras löpande för att alltid ligga i framkant med branschens krav. Detta är möjligt tack vare våra ledningsgrupper för varje utbildning, bestående av företrädare från IT-branschen (och från skolväsendet). Bli en del av en utbildnings ledningsgrupp och påverka aktivt till att skapa den kompetens som din organisation behöver.

Använd Chas Academy för er rekrytering

Är ditt företag på jakt efter duktiga nyexaminerade IT-talanger? Hör av dig och berätta vad ni har för behov. Att rekrytera från oss är helt kostnadsfritt.

Vilka program är du intresserad av?

Något gick tyvärr snett. Försök gärna igen!

Din intresseanmälan har skickats!

Stort tack för ditt meddelande! Vi återkommer så snart som möjligt.

Footer background
Vill du jobba inom världens bästa bransch?

Hem

YH-Program

Om oss

Så ansöker du

Kontakt

Aktuellt

Integritetspolicy

Jobba hos oss

Kontakta oss:

Mail

info@chasacademy.se

Adress

Arenavägen 61

121 77 Johanneshov

FÖLJ OSS

Logo for FacebookLogo for InstagramLogo for Youtube

UPPHOVSRÄTT © 2023 CHAS ACADEMY | ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA | CHAS ACADEMY AV CHAS | ORG.NR: 556817-8155