YH-program

YH-program

OM OSS

Lär känna oss

CHAS ACADEMY

Vi skulle vilja säga att vi har Sveriges bästa förutsättningar för att lära sig IT. Vi kan inte vara helt säkra, men gör ändå antagandet eftersom vi har huvudlärare med branschvana för varje program – och som dessutom är galet trevliga. Sen är vi också en del av IT-koncernen Chas Visual Management med uppdrag för regioner, kommuner och cirka 200 myndigheter över hela Sverige. 

På Chas Academy är både medarbetare och studerande toppkrafter! Vi är ett litet gäng som jobbar här och har lätt för att ta initiativ och ansvar, samtidigt som vi är prestigelösa och trivs med att jobba ihop. Alla drivs vi av samma mål – att bygga de bästa IT-utbildningarna!

Vår mission är att utrusta våra studeranden med riktigt spetsiga kunskaper som hjälper dem att hitta sitt drömjobb inom IT. 

DU HITTAR OSS HÄR: 
Chas Academy AB, Arenavägen 61 121 77 Johanneshov, Stockholm. 

VÄGBESKRIVNING: 
Vi sitter på plan 9, längst upp på Arenavägen 61 inne i Globen Shopping. För att komma till oss är det enklast att ta hissarna inne i Globen Shopping, de ligger mitt emot Espresso house. 

NÄRMSTA HÅLLPLATS: 
T-banestation Globen (500m)
Tvärbanestation Globen (500m)

ATT STUDERA HOS OSS

Vi kan IT… tack vare våra kunnigabranschvana och pedagogiska huvudlärare på varje program får du lära dig exakt vad som efterfrågas. Vi lär ut praktiskt användbar kunskap. Mycket kunskap. Faktiskt mer än det borde vara möjligt att lära sig på två år (Ja, det blir en del att göra…) 

Vår pedagogiska modell utgår från att arbeta i projektform – med lärarstöd – och retrospektiv för att efterlikna ”verkligheten”. Det innebär teoripass eller handledning på schemat de flesta dagar. Det betyder att du snabbt ser resultatet av ditt arbete. 

Vi lyssnar på feedback från våra studeranden och erbjuder en flexibel studiemiljö. LIA och examensarbete ger dig chansen att välja väg själv. Du har alla möjligheter att påverka både dina två år hos oss och inte minst din framtid.

Vill du vara med på resan till världens bästa bransch? Då tycker vi verkligen att du ska fundera på att söka ett av våra program.

VÅRA LOKALER

Vi tycker att det ska vara kul och trivsamt att vara hos oss. Vi har stora lokaler med möjligheter att studera på egen hand, i grupp eller bara umgås i några av våra gemensamma utrymmen. Alla studerande får ett digitalt passerkort när de börjar hos oss och får på så sätt tillgång till våra lokaler varje vardag oavsett om man har lektion eller inte. Här finns ofta kaffe, te, frukt eller annat för att hålla energinivåerna uppe. 

VÅR PEDAGOGIK

Projektbaserat

Vi arbetar redan från utbildningens start projektbaserat med olika case. Genom dessa får du övning i de praktiska färdigheter som efterfrågas i branschen och kan snabbt se resultatet av ditt arbete.

Flexibel studiemiljö

Vi lyssnar på feedback från våra studeranden och erbjuder en flexibel studiemiljö. LIA och examensarbete ger dig chansen att välja väg själv. Du har alla möjligheter att påverka både
dina två år hos oss och inte minst din framtid.

Lärare från branschen

Våra lärare är aktiva utvecklare eller designers och har varit yrkesverksamma under många år i branschen innan de började på Chas Academy. De håller koll på de senaste teknikerna och verktygen!

Footer background
Vill du jobba inom världens bästa bransch?

Hem

YH-Program

Om oss

Så ansöker du

Kontakt

Aktuellt

Integritetspolicy

Jobba hos oss

Kontakta oss:

Mail

info@chasacademy.se

Adress

Arenavägen 61

121 77 Johanneshov

FÖLJ OSS

Logo for FacebookLogo for InstagramLogo for Youtube

UPPHOVSRÄTT © 2023 CHAS ACADEMY | ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA | CHAS ACADEMY AV CHAS | ORG.NR: 556817-8155