YH-utbildningar

YH-utbildningar

Om oss - en yrkeshögskola för en framtid inom IT

Chas Academy kommer från IT-bolaget Chas Visual Management och vi vet vad som krävs för en modern yrkeshögskola inom IT. Vi finns på flera orter i Sverige och våra utbildningar leder till jobb!

Lär känna oss

Vi är Chas Academy

Chas Academy, grundad 2017, uppstod ur en tydlig förståelse för behovet av specialiserad IT-kompetens i det svenska näringslivet. Ursprungligen etablerad av IT-konsultföretaget Chas Visual Management som ett svar på interna kompetensutmaningar, har vi vuxit till att bli en betydande kraft i att forma morgondagens IT-experter.

Vår resa började med den populära utbildningen Fullstack webbutvecklare, numera känd som Fullstack Open Source, som lade grunden för vår pedagogiska filosofi. Denna filosofi handlar inte bara om att lära ut tekniska färdigheter, utan också om att odla problemlösande tänkande och anpassningsförmåga. Med en expansion från en enda kurs i Stockholm till ett brett utbud av sju olika utbildningar över hela Sverige fram till 2024, har Chas Academy blivit en nyckelspelare i att möta och stärka landets IT-sektor. Vårt mål är inte bara att utbilda studerande, utan att skapa en bro mellan akademisk teori och praktisk tillämpning i verkliga arbetsmiljöer.

På Chas Academy förstår vi vikten av ständig utveckling och anpassning i en snabbt föränderlig bransch. Genom våra utbildningar strävar vi efter att förse IT-sektorn med välutbildade, kreativa och framåtblickande individer som kan bidra till både nuvarande och framtida tekniska framsteg.

DU HITTAR OSS HÄR: 
Chas Academy AB, Arenavägen 61 121 77 Johanneshov, Stockholm. 

VÄGBESKRIVNING: 
Vi sitter på plan 9, längst upp på Arenavägen 61 inne i Globen Shopping. För att komma till oss är det enklast att ta hissarna inne i Globen Shopping, de ligger mitt emot Espresso house. 

NÄRMSTA HÅLLPLATS: 
T-banestation Globen (500m)
Tvärbanestation Globen (500m)

Att studera hos Chas Academy

På Chas Academy tror vi på modern undervisning där vi vill inspirera och vägleda våra studerande mot en framtid inom IT. Våra erfarna lärare erbjuder mer än kunskap; de guidar dig mot expertis inom branschen genom våra intensiva, tvååriga program.

Vår utbildning är en resa, där teori kombineras med verkliga projekt under ledning av våra passionerade lärare. Denna hands-on erfarenhet förbereder dig för tech branschen. 

Vi anpassar din utbildning med flexibilitet genom LIA (Lärande i Arbete) och examensarbete, så att du kan styra din inlärning och framtida karriärväg. På Chas Academy tar du första steget mot en framgångsrik karriär i IT-branschen med våra populära YH utbildningar.

En modern utbildning på flera orter

"En modern utbildning på fler orter" erbjuds genom Chas Academys Extended-utbildningar, som är en satellitutbildning av vissa av våra utbildningar i Stockholm. Med klasser fördelade över hela Sverige, från Luleå till Malmö, kan studerande från olika städer delta i samma kvalitetsutbildning. Varje stad har ett lokalt team, och studerande träffas regelbundet på platser som Strawberry hotell. Vi säkerställer att alla studerande, oavsett var de bor, får samma högkvalitativa utbildning och tillhörighet till en inspirerande lärandemiljö på Chas Extended Academy.

VÅRA LOKALER

Vi tycker att det ska vara kul och trivsamt att vara hos oss. Vi har stora utrymmen med möjligheter att studera på egen hand, i grupp eller bara umgås i några av våra gemensamma utrymmen vilket ger en härlig studiemiljö. Alla studerande får ett digitalt passerkort när de börjar hos oss och får på så sätt tillgång till våra lokaler varje vardag oavsett om man har lektion eller inte. Här finns alltid kaffe, te, frukt eller annat för att hålla energinivåerna uppe.

VÅR PEDAGOGIK

Projektbaserat

Vi arbetar redan från utbildningens start projektbaserat med olika case. Genom dessa får du övning i de praktiska färdigheter som efterfrågas i branschen och kan snabbt se resultatet av ditt arbete.

Flexibel studiemiljö

Vi lyssnar på feedback från våra studeranden och erbjuder en flexibel studiemiljö. LIA och examensarbete ger dig chansen att välja väg själv. Du har alla möjligheter att påverka både
dina två år hos oss och inte minst din framtid.

Lärare från branschen

Våra lärare är aktiva utvecklare eller designers och har varit yrkesverksamma under många år i branschen innan de började på Chas Academy. De håller koll på de senaste teknikerna och verktygen!

En kontakt för en framtid inom IT

Vi finns här för dig! Är du intresserad av en utbildning, men vet inte riktigt vilken som passar dig? Eller är du en samarbetspartner som vill utöka din kompetens inom IT? Vi finns alltid tillgängliga för att svara på era frågor och att vägleda till er framgång inom IT!

Vilka program är du intresserad av?

Något gick tyvärr snett. Försök gärna igen!

Din intresseanmälan har skickats!

Stort tack för ditt meddelande! Vi återkommer så snart som möjligt.

Footer background
Vill du jobba inom världens bästa bransch?

Hem

YH-Program

Om oss

Så ansöker du

Kontakt

Aktuellt

Integritetspolicy

Jobba hos oss

Kontakta oss:

Mail

info@chasacademy.se

Adress

Arenavägen 61

121 77 Johanneshov

FÖLJ OSS

Logo for FacebookLogo for InstagramLogo for Youtube

UPPHOVSRÄTT © 2023 CHAS ACADEMY | ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA | CHAS ACADEMY AV CHAS | ORG.NR: 556817-8155