Överlägg

Var med och skapa framtidens webb som Fullstackutvecklare

Fullstack är en av marknadens mest eftertraktade roller just nu. En flexibel roll med starkt fokus på lösningen. Att vara fullstack betyder att du kan koda överallt och tillsammans med specialister inom alla utvecklingsområden.

En givande karriär inom design och kravhantering

Att arbeta med interaktionsdesign (UX) och krav är att arbeta som ambassadör för användarna av en digital tjänst, och att agera tolk mellan affärssidan och utvecklarna.

Grundat av ett ledande bolag inom IT

Under mer än ett decennium har våra lärare och konsulter varit aktiva och arbetat inom IT. Nu vill vi föra kunskapen vidare till nya talanger! Över 8000 timmar har våra konsulter undervisat på YH-utbildningar och vi erbjuder en kompetens som bara aktiva utvecklare och designers kan leverera. Vi jobbar ständigt på att utöka vårt nätverk och knyta nya kontakter i branschen. Företagen bjuds in att gästföreläsa och vi uppmuntrar dem att ta emot studerande på LIA.

Möt några som tog steget

Våga ta steget emot en ny framtid och en ny karriär! Hör från några som gjorde det och som idag lever nya liv med intressanta yrken.

Johannes Lepsius

”Jag valde Fullstack för att jag älskar utmaningar och det är bra framtidsutsikter, raka motsatsen till det jag satt och gjorde när jag sökte utbildningen.
Det blev på Chas Academy för att jag hade läst mycket bra om ledningen och gillar upplägget så nära närings- och arbetslivet!”

Kleopatra Papadopoulou

”För mig är det viktigt att skapa en bättre framtid för mig och de framtida generationerna. Jag går andra året på Chas Academys utbildning UX-designer med kravkompetens och får varje dag nya kunskaper som kommer ge mig de förutsättningar jag behöver för att kunna göra detta i mitt yrkesliv”

Oskar Carlsson

Jag ville bli utvecklare för det kändes kul och för att det inte känns som det finns något tak som stoppar en om man blir tillräckligt duktig. och det känns utmanande på ett bra sätt.

Vilja Palm

”Förutom att LIA oftast leder till jobb och är ett utmärkt sätt att knyta kontakter, så får man också en chans att jobba med riktiga projekt, mot riktiga kunder.”

Eleni Nikou

”Jag är så glad och stolt över att gå den här utbildningen. Det känns mer som en arbetsplats än en skola och vi får mer stöd än många andra YH-utbildningar. Detta är inte en skola som bara vill godkänna så många elever som möjligt utan ett företag som vill utbilda duktiga utvecklare och jag tror det gör en stor skillnad.”

Sebastian Gerstel Sollerman

”Programmering känns spännande och programmerare känns som ett yrke med bra framtidsutsikter. Fullstack för att jag ville få en bra bredd på kunskapen.”

Aktuellt

Chas Academy växer!

I tisdags kom det glädjande beskedet att Chas Academy har fått fyra nya utbildningar beviljade, med start hösten 2022! Vi lägger med stolthet till följande utbildningar i vår arsenal: Fullstack Javascript Fullstack .NET Ux med frontendkompetens Frontend för mobil o webb Vill du, eller någon du känner, bli en del av en av Sveriges mest eftertraktade yrkeskårer så öppnar ansökan 8 februari! Ni kan läsaLäs merChas Academy växer!

Aktuell information rörande Covid-19

Uppdaterad 2021-05-06
Till dig som planerar att börja på Chas Academy i höst

–          Hjälp oss att hålla skolan öppen – vaccinera dig!

I 12 månader har vi kört våra utbildningar online. Det funkar. Tack vare starka pannben hos studenter och lärare har vi kunnat hålla samma höga tempo och (nästan) lika fina studieresultat som vanligt. Men det har inte varit riktigt lika kul… … Läs merAktuell information rörande Covid-19

Fler Nyheter