YH-program

YH-program

Chas extended academy

Chas Extended Academy

På många arbetsplatser sitter man på ett kontor. Ett par dagar i veckan kanske du får jobba hemifrån. Samma sak med utbildning. Antingen är det i en lektionssal eller på distans. 

På Chas Extended Academy genomför vi utbildningen på ett lite mer modernt sätt och något som är mer med i tiden. Som studerande tillhör du en ”klass” med deltagare från flera städer i Sverige. Ni arbetar tillsammans i projekt och uppdrag under utbildningen, men klassen och medlemmarna i ditt projektteam befinner sig inte på samma geografiska plats. Precis som det är på många moderna arbetsplatser idag. 

Studiegruppen på ”din” ort träffas ändå på plats varje vecka. Men andra dagar under veckan deltar du online. Och i projekten och de större uppgifterna jobbar du med dina team på de andra orterna. Chas Extended Academy upplägget innebär att du får chansen att samarbeta med andra studerande på flera orter. Det ökar sannolikheten för kreativa idéer och nya perspektiv på problemlösning och ger dig förhoppningsvis nya kontakter på andra ställen i Sverige.

Lås upp din digitala framtid

Vi arbetar med aktuella verktyg och tekniker för kommunikation och samarbete. Med videokonferenser, chattverktyg och projekthanteringsverktyg är distribuerade team minst lika effektiva som att arbeta tillsammans i samma lokal.

Att arbeta i ett Chas Extended Academy studentteam ger många fördelar och utvecklar färdigheter som kommunikation, lagarbete och problemlösning i en virtuell miljö. Det är saker som värderas högt inom teknik och IT och som du kommer att ha nytta av i ditt nya yrkesliv.

Arbeta i ett Chas Extended Academy studentteam kräver att du är motiverad och övar upp en stark kommunikations-, organisations- och tidshanteringsförmåga. Vi tror att det är nyckeln till framtidens arbetsliv, där programmerare, kunder, designers och projektledare är obegränsade av geografiska arbetsplatser och tidszoner och där fysiska kontor framför allt är platser för kreativt häng.

Till höstterminen 2023 är det möjligt att söka två olika program på Chas Extended Academy. Det gäller följande program på följande orter:

Footer background
Vill du jobba inom världens bästa bransch?

Hem

YH-Program

Om oss

Så ansöker du

Kontakt

Aktuellt

Integritetspolicy

Jobba hos oss

Kontakta oss:

Mail

info@chasacademy.se

Adress

Arenavägen 61

121 77 Johanneshov

FÖLJ OSS

Logo for FacebookLogo for InstagramLogo for Youtube

UPPHOVSRÄTT © 2023 CHAS ACADEMY | ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA | CHAS ACADEMY AV CHAS | ORG.NR: 556817-8155