YH-utbildningar

YH-utbildningar

Öppet hus på Chas Academy 2024

come chas with us

Öppet hus den 18 april i Stockholm

Funderar du över vilken utbildning som är den rätta för dig, eller är du nyfiken på hur det är att studera hos oss? Ta chansen att utforska dina möjligheter under vårt Öppna Hus på Chas Academy i Stockholm, den 18 april.

Under denna inspirerande kväll välkomnar vi dig att stiga in i våra klassrum och uppleva atmosfären på första parkett. Det blir en unik möjlighet att samtala med nuvarande studerande, våra engagerade lärare, personalen och våra framgångsrika LIA-studerande. Få en djupare förståelse för vår utbildningsmiljö och vad vi erbjuder.

Våra lärare ser fram emot att introducera dig till praktiska övningar som speglar våra utbildningars innehåll – en försmak av vad du kan komma att lära dig hos oss. Passa på att mingla med studerande från olika program och få en mångsidig bild av studentlivet.

Har du frågor kring antagningsprocessen, behörighetskrav, eller annat som handlar om antagningsprocessen? Vårt antagningsteam är på plats för att ge dig alla svar du behöver. Dessutom finns våra programteam tillgängliga för att diskutera utbildningarnas struktur och innehåll, så att du kan hitta programmet som passar just dig.

Lyssna till berättelser från våra alumner och LIA-studerande som delar med sig av sina erfarenheter och framgångssagor. Detta är din möjlighet att få en inblick i hur vi kan stödja dig på din resa mot en karriär inom världens bästa bransch. 

Varmt välkommen till en kväll full av inspiration, information och möjligheter. Upptäck hur vi på Chas Academy kan hjälpa dig att nå dina drömmar och ambitioner. Vi ser fram emot att träffa dig!

Datum och tid: Torsdagen den 18 april 2024, Klockan 18.00 - 19.30

Plats: Arenavägen 61, mitt i Globen Shopping. 

Gör din intresseanmälan till Öppet hus nedan! 

Öppet hus

2024-03-11 — Sofia Jönsson

Footer background
Vill du jobba inom världens bästa bransch?

Hem

YH-Program

Om oss

Så ansöker du

Kontakt

Aktuellt

Integritetspolicy

Jobba hos oss

Kontakta oss:

Mail

info@chasacademy.se

Adress

Arenavägen 61

121 77 Johanneshov

FÖLJ OSS

Logo for FacebookLogo for InstagramLogo for Youtube

UPPHOVSRÄTT © 2023 CHAS ACADEMY | ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA | CHAS ACADEMY AV CHAS | ORG.NR: 556817-8155