Överlägg

Om Oss

SÅ HÄR JOBBAR VI

Vi skulle vilja säga att vi har Sveriges bästa förutsättningar för att lära sig IT. Vi kan inte vara helt säkra, men gör ändå antagandet eftersom vi har tre kunniga, branschvana och dessutom galet trevliga huvudlärare – en för varje utbildning – på plats nästan 40 timmar i veckan. Stödlärare kommer finnas inne extra när det behövs.

Och räknar du in fri tillgång dagtid till våra två våningsplan på totalt 500 kvadratmeter och att vi dessutom bjuder på kaffe, te och frukt i lokalerna så låter det inte helt orimligt.

Vi lyssnar på feedback från våra studenter och erbjuder en flexibel studiemiljö. LIA och examensarbete ger dig chansen att välja väg själv. Du har alla möjligheter att påverka både dina två år hos oss och inte minst din framtid.

Vill du vara med på resan till världens bästa bransch? Då tycker vi verkligen att du ska fundera på att söka en av våra utbildningar.

CASEBASERAT

Vi arbetar redan från utbildningens start projektbaserat med olika case. Genom dessa får du övning i de praktiska färdigheter som efterfrågas i branschen och kan snabbt se resultatet av ditt arbete.

+25% LÄRARLEDDA TIMMAR

Ungefär hälften av budgeten har satsats på vår lärarledda undervisning och handledning. Med högre närvaro av lärare kan vi erbjuda ett individuellt anpassat stöd i dina studier oavsett om du kört fast eller om du vill gå snabbare fram.

UTVECKLARE OCH DESIGNERS SOM LÄRARE

Våra lärare är aktiva utvecklare eller designers och har varit yrkesverksamma under många år i branschen innan de började på Chas Academy. De håller koll på de senaste teknikerna och verktygen!

Kontakta oss

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss på Chas Academy, va kul! Här nedan hittar du våra kontaktuppgifter. Välkommen att kontakta oss!
 • Anders Wikström

  VD Chas Academy

  E-post: anders.wikstrom@chasacademy.se Telefon: +46 702901538
 • Sofia Jönsson

  Karriär-och studiesamordnare samt antagningsansvarig (Föräldraledig)

  E-post: sofia.jonsson@chasacademy.se Telefon: +46 735056910
 • Alicia Olsson

  Karriär- och studiesamordnare

  E-post: alicia.olsson@chasacademy.se Telefon: +46 735254142
 • Nina Hjertvinge

  Utbildningsledare

  E-post: nina.hjertvinge@chasacademy.se Telefon: +46 763159241
 • Björn Wänn

  Huvudlärare Fullstack Webbutvecklare

  E-post: bjorn.wann@chasacademy.se
 • Kristian Kjeldsen

  Huvudlärare DevOps Engineer

  E-post: kristian.kjeldsen@chasacademy.se
 • Lena Ogland

  Huvudlärare UX-designer med kravkompetens

  E-post: lena.ogland@chasacademy.se