Överlägg

Om Oss

Vi skulle vilja säga att vi har Sveriges bästa förutsättningar för att lära sig IT. Vi kan inte vara helt säkra, men gör ändå antagandet eftersom vi har huvudlärare med branschvana för varje program – och som dessutom är galet trevliga. Sen är vi också en del av IT-koncernen Chas Visual Management med uppdrag för regioner, kommuner och cirka 200 myndigheter över hela Sverige. 

På Chas Academy är både medarbetare och studerande toppkrafter! Vi är ett litet gäng som jobbar här och har lätt för att ta initiativ och ansvar, samtidigt som vi är prestigelösa och trivs med att jobba ihop. Alla drivs vi av samma mål – att bygga de bästa IT-utbildningarna!

Vår mission är att utrusta våra studeranden med riktigt spetsiga kunskaper som hjälper dem att hitta sitt drömjobb inom IT. 

Att studera hos oss

Vi kan IT… tack vare våra kunniga, branschvana och pedagogiska huvudlärare på varje program får du lära dig exakt vad som efterfrågas. Vi lär ut praktiskt användbar kunskap. Mycket kunskap. Faktiskt mer än det borde vara möjligt att lära sig på två år (Ja, det blir en del att göra…)

Sen tycker vi att det vara kul och trivsamt att vara hos oss. Vi har stora lokaler med möjligheter att studera på egen hand, i grupp eller bara umgås i några av våra gemensamma utrymmen. Här finns ofta kaffe, te, frukt eller annat för att hålla energinivåerna uppe. 

Vår pedagogiska modell utgår från att arbeta i projektform – med lärarstöd – och retrospektiv för att efterlikna ”verkligheten”. Det innebär teoripass eller handledning på schemat de flesta dagar. Det betyder att du snabbt ser resultatet av ditt arbete. 

Vi lyssnar på feedback från våra studeranden och erbjuder en flexibel studiemiljö. LIA och examensarbete ger dig chansen att välja väg själv. Du har alla möjligheter att påverka både dina två år hos oss och inte minst din framtid.

Vill du vara med på resan till världens bästa bransch? Då tycker vi verkligen att du ska fundera på att söka ett av våra program.

CASEBASERAT

Vi arbetar redan från utbildningens start projektbaserat med olika case. Genom dessa får du övning i de praktiska färdigheter som efterfrågas i branschen och kan snabbt se resultatet av ditt arbete.

UTVECKLARE OCH DESIGNERS SOM LÄRARE

Våra lärare är aktiva utvecklare eller designers och har varit yrkesverksamma under många år i branschen innan de började på Chas Academy. De håller koll på de senaste teknikerna och verktygen!

Kontakta oss

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss på Chas Academy, va kul! Här nedan hittar du våra kontaktuppgifter. Välkommen att kontakta oss!
 • Anders Wikström

  VD Chas Academy

  E-post: anders.wikstrom@chasacademy.se Telefon: +46 702901538
 • Sofia Jönsson

  Karriär-och studiesamordnare samt antagningsansvarig

  E-post: sofia.jonsson@chasacademy.se Telefon: +46 735056910
 • Ellinor Olsson

  Relations- och affärsutvecklingsansvarig

  E-post: ellinor.olsson@chasacademy.se Telefon: +46 709129850
 • Madeleine Forssman

  Karriär- och studiesamordnare

  E-post: madeleine.forssman@chasacademy.se Telefon: +46 735254142
 • Nora Voss

  Programansvarig för Frontendutvecklare för mobil och webb, UX-designer med kravkompetens och UX/UI-designer med frontendkompetens

  E-post: nora.voss@chasacademy.se
 • Alexander Ekberg

  Programansvarig för Fullstackutvecklare .NET, Fullstack webbutvecklare, Fullstakutvecklare JavaScript och DevOps

  E-post: alexander.ekberg@chasacademy.se