Överlägg

Jobba hos oss!

Chas Academy

Chas Academy är ett utbildningsföretag. Vi ingår i IT-koncernen Chas Visual Management och vår mission är att utrusta våra studenter med riktigt spetsiga kunskaper som hjälper dem att hitta sitt drömjobb inom IT.

På Chas Academy är både medarbetare och studenter toppkrafter! Vi är ett litet gäng som jobbar snabbt och har lätt för att ta initiativ och ansvar, samtidigt som vi är prestigelösa och trivs med att jobba ihop.

Vi vill ha möjlighet att utvecklas, utveckla och göra ett riktigt bra jobb. Vi har kul på jobbet, bollar ideer och hjälps åt. Samtidigt som vi ser till att ha tid för vänner och familj.

Om du tror att det är en miljö som funkar för dig kommer du att trivas hos oss. Ja, visst ja – vårt mål är att bygga världens bästa IT-utbildningar!

Utbildare inom .NET, JavaScript, Node JS

Chas Academy är en IT-specialiserad yrkeshögskola och en del av IT-konsultbolaget Chas Visual Management.

Nu söker vi flera nya utbildare /lärare till följande program:
– Fullstackutvecklare JS
– Fullstack webbutvecklare PHP
– Frontendutvecklare mobil/webb
– Fullstackutvecklare .NET

Vi söker dig som har goda kunskaper inom webutveckling och brinner för att förmedla dina kunskaper till våra studerande. Hos oss blir du en del av en teamdriven och kreativ organisation med stora möjligheter att utveckla och utvecklas.

Som lärare ingår du i vårt lärarteam och ansvarar för flera kurser på en av våra tvååriga program. Du utbildar och handleder studerande, pratar med gästföreläsare och praktikföretag samt utvecklar och förbättrar dina kurser.

Vår pedagogiska modell utgår från att de studerande arbetar mycket i projektform med lärarstöd för att efterlikna ”verkligheten”. Alla våra utbildningar är upplagda efter ett fast veckoschema, där en dag per vecka hålls på plats i våra utbildningslokaler och tre dagar är online.

Du?

Vi tror att du har en yrkesbakgrund som webbutvecklare – frontend, backend eller fullstack. Är du mångsidig är det ett plus! Om du har jobbat som anställd eller konsult eller drivit eget, är mindre viktigt. Du är van att jobba i projekt, har koll på vad som händer och sätter dig snabbt in i nya tekniker, metoder och arbetssätt.

Viktigt är att du gillar att förmedla dina kunskaper och coacha andra. Du behöver däremot inte ha formell pedagogisk utbildning.

Nedan är exempel på tekniker och kompetenser som du kanske har i ditt skill set? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

– Agila arbetssätt och projektmetodik
– Att arbeta i IT-projekt (intranät, webbplatser, appar, interna system etc)
– Frontendutveckling: JavaScript, React, Typescript.
– Utveckling i något av C#, PHP eller Node.js
– Du kommunicerar och undervisar obehindrat på svenska (och hyfsat bra på engelska) i tal och skrift

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag! Du ansöker genom att maila till: hello@chasacademy.se

Teamlead för våra IT-utbildningar

Nu söker vi 1-2 utbildningsledare och teamleads till vårt nya lärarteam i höst. Chas Academy växer snabbt och till hösten hoppas vi hälsa 250 nyantagna studerande välkomna på våra sju olika utbildningsinriktningar.

Som utbildningsledare och teamlead ansvarar du för att leda och coacha ditt team med yrkesskickliga IT-lärare i det dagliga arbetet. Du planerar och utvecklar de program du ansvarar för tillsammans med teamet. Utbildningskvalitet och pedagogiskt upplägg är viktiga arbetsuppgifter, liksom kontakt med studerande och branschföretag.

Tillsammans med lärarna är du “ansiktet utåt” för dina utbildningar. Du kommer att ha stora möjligheter att utveckla och utvecklas.

Du?

Vi tror att du är prestigelös och vet hur man får saker att hända. Du känner dig trygg i en roll där du hjälper andra att göra sitt bästa.

Kanske är du egenföretagare eller har din yrkesbakgrund från utbildningssidan eller från byrå- eller konsultvärlden? Det spelar inte så stor roll. Vi erbjuder dig en miljö där du får vara med och bygga upp Sveriges bästa IT-utbildningar!

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag! Du ansöker genom att maila till: hello@chasacademy.se