Överlägg

Rekord många sökande till våra utbildningar!

Denna vår har vi haft rekordmånga sökande till våra utbildningar och även haft riktigt bra resultat hos de som gjort våra urvalstester. Vi är väldigt glada och stolta över de utbildningar vi har och är otroligt glada att det är så många som väljer att söka till oss.

Vi stängde för ordinarie ansökan den 20 maj och under midsommarveckan kom äntligen antagningsbeskedet ut till de som sökt under ordinarie ansökningsomgång.

Än är det dock inte försent då vi faktiskt har öppnat upp sen ansökan fram till den 30 juni för våra utbildningar Fullstack webbutvecklare och UX-designer med kravkompetens och ända fram till den 30 augusti för vår utbildning DevOps Engingeer för de som missade ordinäre ansökningsomgång men vill ha en chans och möjlighet att börja sin drömutbildning i höst.

Både vi på antagningen samt resten av vår personal på skolan tar snart semester och stänger ner för att vila upp oss inför höstterminen. En hösttermin som vi ser väldigt mycket fram emot då vi återigen kommer få välkomna flera nya studerande hos oss på Chas Academy.

Önskar er alla en trevlig sommar!

Vänliga hälsningar,

Sofia, karriär- och studiesamordnade Chas Academy