YH-program

YH-program

Vill du vara med på resan till världens bästa bransch?

Kom ett steg närmare en karriär inom IT med våra utbildningar

Lär känna oss

Chas Academy

Vi kan IT! Och snart kan du också det. Med pedagogik och kunskap stöttar våra branschledande huvudlärare studenter i resan från drömjobb till verklighet. Här på Chas Academy är vi ett litet gäng som drivs av samma mål - att bygga de bästa IT-utbildningarna som leder till en framtid inom design och utveckling. Som del av det ledande bolaget inom IT, Chas Visual Management, har vi 10 års branscherfarenhet i ryggen och ett engagerat nätverk vid vår sida. Välkommen att joina oss på Chas Academy!

Våra YH-program

Vad vill du bli bäst på?

Att utveckla tjänster, appar och system är de mest eftertraktade och svårrekryterade kompetenserna idag. Därför finns vi! Tillsammans med lärare från branschen får du redan från start verklighetsbaserade uppdrag inom utveckling och design. Efter dina två år hos oss är du precis den kunniga IT-specialisten som marknaden skriker efter.

Har du svårt att veta vilken väg som är rätt för just dig?
Gör vårt yrkestest för att se vilket av våra program som passar dig bäst!

Fullstack Webbutvecklare

Fullstack .NET

Fullstack Javascript

Fullstack Javascript, extended

DevOps Engineer

Frontendutvecklare för mobil och webb

UX/UI-designer med frontendkompetens

UX-designer med kravkompetens

Systemutvecklare C/C++, extended

Kickstarta din karriär hos oss

OM SKOLAN

YH-utbildning ska leda till jobb. Det gör det också! (källa MYH.se) Med Chas Visual Management i ryggen har vi med oss 10 år av branscherfarenhet. Det hjälper när vi hjälper dig ta ditt första steg i en ny karriär.

INGÅNGSLÖN

Genomsnittlig ingångslön för nyexaminerade från Chas Academy 2020: 33 000 kr. Förväntad lön efter några år inom IT: 45 500 kr (scb.se)

SAMARBETSPARTNERS

Vi ser dig som en uppskattad medarbetare på just den arbetsplats där du vill vara, vare sig det är ett stort bolag, produktbolag, start-up eller något annat. Spotify, Blizzard, Activision, Scania, H&M och Polisen är några som vi samarbetar med.

Studera hos oss

Ansökan för program start HT23 är stängd!

Vi öppnar ansökan för program med start HT24 i februari 2024. 

Vad säger våra studenter?

KUL OCH UTMANANDE

“Jag valde Fullstack för att jag älskar utmaningar och det är bra framtidsutsikter, raka motsatsen till det jag satt och gjorde när jag sökte utbildningen. Det blev på Chas Academy för att jag hade läst mycket bra om ledningen och gillar upplägget så nära närings- och arbetslivet!”

– JOHANNES LEPSIUS

BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGARNA

”För mig är det viktigt att skapa en bättre framtid för mig och de framtida generationerna. Jag går andra året på Chas Academys utbildning UX-designer med kravkompetens och får varje dag nya kunskaper som kommer ge mig de förutsättningar jag behöver för att kunna göra detta i mitt yrkesliv”

– KLEOPATRA PAPADOPOULOU

SPÄNNANDE

”Programmering känns spännande och programmerare känns som ett yrke med bra framtidsutsikter. Fullstack för att jag ville få en bra bredd på kunskapen.”

– SEBASTIAN GERSTEL SOLLERMAN

KOMPETENSFÖRHÖJNING

"Jag är i grunden grafisk designer och illustratör men efter att jag varit föräldraledig i två år ville jag fortsätta min professionella utveckling. Jag stod då inför utmaningen att jag inte hade alla behörigheter som behövdes från gymnasiet så då tog jag tag i att plugga upp svenska, engelska och programmering C#. Jag tog även itu med att bedöma min kandidatexamen i Konst samt gymnasiebetygen för att visa min kompetens..

Nu befinner jag mig nästan i slutet av min utbildning och jag arbetar som UX-designer hos Northvolt. Just nu genomgår jag min sex månader långa provanställning hos dem."

- Laila Arselan

ETT TYDLIGT KARRIÄRBYTE

"Efter att ha jobbat flera år på en ingenjörsfirma där jag kunde utföra mitt jobb utantill började jag känna mig understimulerad. Jag började med att söka enstaka kurser på universitetet och av en slump kom jag in på programmering vilket jag upptäckte att jag hade en fallenhet för och att det var väldigt roligt. Efter det sökte jag program inom både fullstack och devops och kom tillslut in på DevOps Engineer hos Chas Academy.

Nu är jag färdigutbildad DevOps Engineer och är den första yh-studerande som blivit anställd hos Accenture."

- Ludvig Ravelin

LIA SOM LEDER TILL JOBB

"Innan jag började plugga jobbade jag på Ica Maxi i Barkarby i delikatessen och i fisken. Jag hade jobbat där i 2 år och innan det var jag på en 6 månaders backpack-resa genom Sydostasien 2019. Jag bestämde mig för att börja plugga eftersom jag kände att jag inte längre utvecklades på jobbet jag hade och jag valde Chas Academy för att min bror hade gått där innan och rekommenderade skolan till mig. Nu efter utbildningen har jag fått jobb på min praktikplats Bazooka och jag börjar där efter sommaren."

- Sara Abou-Dabous

AKTUELLT

DAGEN VI ALLA LÄNGTAT EFTER ÄR HÄR!

Aktuellt

Antagning

Vi är en månad in på det nya året och vi på Chas Academy har redan varit med om mer än vad vi någonsin kunnat drömma om. Året startade med det underbara beskedet att vi fick två nya utbildningar som sträcker sig över hela Sverige vilket betyder att Chas Academy nu är rikstäckande. Strax efter det flyttade vi in i våra nya lokaler på Arenavägen 61 och wow vilken känsla och vilken utsikt vi har nu.

CHAS ACADEMY 💙 SVERIGE = SVERIGES BÄSTA IT-UTBILDNING

Program

Aktuellt

I flera års tid nu har Chas Academy vuxit så det knackar i Stockholm. Idag har vi ett ytterligare glädjande besked, från och med hösten 2023 kommer ni även att hitta våra utbildningar från Luleå i norr till Malmö i söder!

Footer background
Vill du jobba inom världens bästa bransch?

Hem

YH-Program

Om oss

Så ansöker du

Kontakt

Aktuellt

Integritetspolicy

Jobba hos oss

Kontakta oss:

Mail

info@chasacademy.se

Adress

Arenavägen 61

121 77 Johanneshov

FÖLJ OSS

Logo for FacebookLogo for InstagramLogo for Youtube

UPPHOVSRÄTT © 2023 CHAS ACADEMY | ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA | CHAS ACADEMY AV CHAS | ORG.NR: 556817-8155